SERVEIS

Màgia: disposem de mags tant per a adults com per a nens. (preu del mag d’adults a consultar). El mag només fa espectacle de màgia.

 

Pallassos: els nostres pallassos faran que tant nens com adults passin una estona agradable. Els pallassos fan jocs variats, canten i ballen amb els nens i fan globoflèxia.

 

Catering: si no vols preocupar-te pel menjar, truca’ns i informa’t de les nostres promocions.

Pastissos personalitzats:  sigues original i sorprèn-te amb els nostres pastissos.

Animadors: vols que un animador animi una bona estona al teu fill i als seus amics durant la festa? Doncs si és així, tenim el que busques: animadors que fan jocs variats, pinten cares (maquillatges simple i en funció del nombre de nens), fan gimcanes, canten i ballen.

Animacions temàtiques: activitat que incorpora el maquillatge associat a la temàtica seleccionada (princeses o pirates), una gimcana (en busca del tresor o a per la corona), balls i la presentació del pastís i els regals. Addicionalment es pot incorporar a l’activitat un taller de manualitats (confeccionar un barret de pirata o una corona de princesa). Per a nens a partir de 5 anys i per a festes d’aniversari i tot tipus de celebracions.

Maquillatge de fantasia: si vols donar un toc diferent a les teves festes, , aquesta és una opció que aporta color i alegria. Maquillatges personalitzats, maquillatges temàtics i de tot tipus de personatges de ficció (Bob Esponja, Mickey…).

Llaminadures i taules dolças: per a tot tipus d’esdeveniments: batejos, comunions, aniversaris, natalicis.

Es realitzen tot tipus de detalls personalitzats.

Talleres:  Puedes venir a hacer tu propio taller o infórmate de los talleres que te podemos ofrecer.